Motionsorientering

maj 13th, 2014 av Lisa Wallin

Dagens motionsorientering bjöd på en härlig kväll i Hestrastugan där 96 registrerade löpare deltog men ännu fler fanns med på plats vid såväl stugan som i skogen. Trots det aningen ostabila vädret tycktes löparna vara nöjda med dagens träning och i alla fall från där jag satt i anmälan/utläsningen var det genomgående varm och behaglig stämning. Riktigt roligt att se att det ändå var såpass många som provade på för första gången någonsin eller tog upp det igen efter många år av vila. Särskilt roligt tyckte jag det var med en kvinna som kom fram och sa att hon hade läst i tidningen att en fick prova på och nu ville veta hur det gick till. Härligt med sådana initiativ!

Kvällens preliminära resultat kan ni hitta här.

Så. Förutom plötsliga skurar, nyupptäckta orienterare, blöta skor, interna tävlingar (se bana 3, räddningstjänsten), några nya klubbmedlemmar och härliga skratt tyckte jag kvällen bjöd på extraordninärt engagemang från de inblandade (ingen nämnd ingen glömd). Det var verkligen roligt att komma tillbaka till Hestrastugan för första gången sen i vintras och mötas av så mycket aktivitet och liv. Nästa gång kanske vädret är mer på vår sida, tänk vad bra det kan bli då!

En kommentar till “Motionsorientering”

  1. Linnéa

    Härlig upplevelserapport! Och roligt att ha dig hemma igen! :)

Skriv en kommentar