Utbildningshelg 2-3 Feb, Borås

februari 7th, 2013 av Victor Helgesson

image

Årets utbildningshelg i Västergötland blev en riktig succé. Över 240 orienterare gled in på ljud och bild skolan i Borås klockan 9:00 på den kalla lördagsmorgonen. Några kom gående i träningsläger inför första passet på aktivspåret, medans några andra kom med anteckningsmatrial till alla utbildningar som det bjöds på.

Undertecknad, Einar Nordgren och David Johansson gick på en intressant och lärorik kurs om banläggning steg 1 med Magnus Södervall som föreläsare, medans för den lite mer erfarne banläggaren så fanns det ett steg 2 där Helge deltog. Även Linnea gick en kurs som lät intressant om tävlingsledarrollen. Mackan, Forsen, Mangan och syskonen Grahn deltog på det tuffa aktivspåret där dom fick mycket föreläsningar och träning, bland annat ett mycket omtalat teknikpass som Thierry bjöd på.

På kvällen sedan så bjöds det på en otroligt god middag på Scandic Hotell och kanske den mest intressantaste föreläsningen man kan få av självaste Thierry Gueorgiou och Annika Billstam.

En riktigt lyckad helg med andra ord!

/Virre (sorry för lite sent inlägg, skolan…)

 

imageimageimage

 

 

En kommentar till “Utbildningshelg 2-3 Feb, Borås”

  1. Skogsmyra

    Verkar ha varit en schysst helg Virre! Nu blir det många banor – nice, så länge ni håller er undan från våra myrstackar!

Skriv en kommentar