Natt:7-an på Hemmaplan

februari 28th, 2013 av danne

Då sitter man här igen, med datorn i knät och helt uppslukad av upplevelser, men utmattad. Live-streamingen har stängts av, kameralinsen har slocknat, de bengaliska eldarna har brunnit ut och dess rök har tillsammans med vinden tagits till en annan plats. Kontroller har plockats in, resultatlistor har skrivits ut och soppskålen är diskad. Ni som var där i kväll, ni vet vad jag pratar om, ni som följde oss, ni vet vad jag pratar om. Citerar den så härliga Ted Gärdestad, när showen är slut, när showen är slut, när showen är slut..

Det var upplagt för en publikfest, både på arena och hemma i vardagsrummet. Med Live-TV kunde detta vara möjligt och det blev en succé, enligt en hyfsad säker källa var vi uppe i en siffra man inte ens kan räkna på fingrarna. Banorna var sedan länge väl planerade och gjorda och på startlinjen stod som alltid en bred grupp, svår att tippa, men lätt att gilla.

Jag tänker inte förklara med ord hur känslan var utan jag tycker vi inväntar den film som just nu den övriga redaktionen sitter och filar på.

Här får ni i alla fall en överblick på slutresultat, givetvis är de inte alla, men dem i toppen.

Långa banan
1. Conny
2. Hedman
3. Larsson
4. Pontus Karlsson
5. Martin Ahlberger

Medelbanan
1. Emil
2. Forsen
3. Erik Persson
4. Felix Axelsson
5. Bevakarn

Medelbanan Damer
1. Lovisa
2. Elin Högstrand
3. Klara Axelsson

I den långa banan får guld-Conny fortsätta bära nattvästen. Hedman 2:a igen. Piff var före Puff, det vill säga Larsson var före Ahlberger. På medelbanan var Lovisa först in före den ”riktiga klassen ;)” men sedan kom Emil och Forsen. Mycket Hestra i toppen, kul för totalen. Nu släcker vi lyset i Hestrastugan och inväntar en ny morgondag som åter skall gry. (inflik gärna om era egna lopp via en kommentar)

Tack alla som gjorde Hestra IF:s etapp 6 väl genomförd!

God Natt / Danne

6 kommentarer till “Natt:7-an på Hemmaplan”

 1. Martin Larsson

  Tog ett tag innan jag hittade startpunkten på kartan. Kastade mig iväg efter E. Classon. Drog sedan lite snett på väg till första men rätade in mig i ledet. Ut på andra fick jag med mig Samuel och Benjamin, sammanstrålade med Martin A efter att han gjort bra runtomvägval. Kände mig stark och tryckte på och efter att Martin A läst fel fick jag en lucka. Sprang solo på de andra slingorna. Vid sista passeringen vid boet såg jag både Conny, Hedberg och Pontus på väg ut, jobbade på för att komma ikapp. Gick mer vänster än de andra för att hålla höjd på sista långsträckan men det blev väl bra. Spurtade i loopen för att komma ikapp, men räckte inte hela vägen denna gång. Grymt arrangemang!

 2. Bevakarn

  Såg Hedman göra en tjugosekundare vid 5e sista. ”Det var inte så bra, men han redde ut det”. Felix Axelsson hann jag knappt se när han ”från ingenstans” förpassade mig ner i listan med ett härligt tryck i löpningen upp mot sista och mål, bra spurtat!

 3. Hilding

  Vid 18,20 serverades en chilitouchad köttfärssås med spaghetti al dente. Vid 18,30 var allt slut och jag utmanades av 7-årig Robin på 25 st 100-meterslopp i Wii Sport. Att jag släppte en sekunds ledning i de första två loppen visade sig bli avgörande i sammandraget.

 4. Hedman

  Tack ännu en gång Hestra! Känner mig flera procent bättre efter gårdagens träning. Kan summera 3×20 sek bom på Kontroll 2,3,17.
  En bild säger mer än tusen ord, så här kommer mitt lopp:
  https://dl.dropbox.com/u/31279356/Natt%207an%20Hestra%2028-02-13.jpg

 5. Erkan

  Jag gick in med jarkkos inställning, eget lopp genom det gröna, gick så där när jag fick hela klungan i rygg direkt, loppet började bra, men på långa slingan grillade Conny mig riktigt hårt! Sedan fick jag en pinne genom skon, så va tvungen att kolla det, ingen skada skedd, men några spår av Conny fans det inte längre utom hans spår såklart ;) senan gjorde jag ett stabilt slitlopp och lyckades fånga in Samuel och Homan på slutet, toppen skön känsla!

 6. Emil

  Jag gör det här ungefär 4,5 månader försent men iallafall, jag stack iväg vad jag kunde i ett runt vägval till första där jag kom i ledning(tror jag iallafall) någon tjej kan ha varit före med det bättre vänster vägvalet. När jag var påväg sedan ut på min första slinga kom resten av fältet mot mig och skulle ta ettan som också var bokontroll, jag lyste rejält på dem för att de skulle bli bländade, funkade tydligen;) Sen gör jag tre minuter minst på slingan och känner mig ganska körd. När jag sen sticker ut och är färdig med slingorna har jag sprungit jämt ett tag med Erik Persson som sprang fort, riktigt fort. Kände mig trött och stort sett gick upp mot 14:e kontrollen där jag såg Forsen och Klara Axelsson, jag gick upp och drog med tanken på en framskjuten placering, det vore ju skönt! Grillade Forsen hårt och han släppte, sen var det bara att pumpa på i slutslingan! Erik Person hade tappat bort de 2 minuters ledning han hade vid 14 och jag gick förbi och vann:D

Skriv en kommentar