Skinkloppsproffs

december 9th, 2012 av bloggare

20121209-191501.jpg

Ja, det går inte att göra annat än att titulera familjen Larsson som proffs när det kommer till Skinklopp – idag knep Del Mackan Larsson förstaplatsen med bara ett fåtal sekunder ifrån sin gissade tid, och dessutom bara ett fåtal sekunder ”före” broder Martin. Och vem stod som segrare förra året? Visst var det pappa Peo Larsson som också han bara var ett fåtal sekunder ifrån sin tid då det begav sig.

Lägger man ihop dessa tre klumpar med ”ett fåtal sekunder” är man ändå inte ens i närheten av differensen mellan Linnéa Bäckströms sluttid och hennes gissade tid. Denna differens var idag dryga 10 min, åt ”hon sprang för snabbt”-hållet. Bådar gott inför vårens tävlingar!

Förutom Larssons och Linnéa var det ett ordentligt gäng Hestraiter som försökte roffa åt sig en skinka genom att springa så nära sin gissade tid som möjligt på valfri bana av tre möjliga. Kul!

Nu känns det som om folk är sugna på att byta ut OL-skorna mot längdskidorna, vilket är helt förståeligt med det vita landskapet som lockar till skidåkning. Oavsett vilket man väljer – vi ses i bastun!

Ps. Grattis till lilla Ebba Åberg/Henningsson/Åberg-Henningsson/Åbsson/Henningberg (?) för den utlottade skinkan! Salta väl och mycket. Ds.

2 kommentarer till “Skinkloppsproffs”

  1. Bevakarn

    Tack för ett bra arrangemang, speciellt banläggningen, där för mig hela 5 st nya kontrollpunkter besöktes. Kul!

  2. Skidåkare

    Vi bugar och bockar.
    Starkt jobbat. Ska julskinkorna stanna hos familjen Larsson många år framöver.

Skriv en kommentar