Natt-7an – Etapp 2

december 21st, 2012 av danne

Igår kvar det en tuff kväll för Hestraiterna runt Hedgärdessjön vid Skenes klubbstuga. Som det var utlovat bjöds det på en spridning med fjärilsmetoden och underlaget var löpbart, endast bitvis av stigar och vägar var isiga och i skogen låg det tunt med snö.

För att följa upp gårdagens intervju stämde det som Larsza sa, det fanns både bra Hestraiter och andra klubblöpare på startlinjen. Som väntat skulle killen som bar nattvästen, Samuelo Plumppu bli ett tungt kort och hemmalöparen Albin Andersson ha ett finger med i spelet. Och det var dom två som var först till fjärilen tätt följt av hemvändaren John B och Larsza där Kongo, Fredman och Ahlberger var i ett pärlband inom 30 sekunder efter. Sedan börjades det att bommas och briljeras, starkast genom fjärilen var Albin tillsammans med Kongo följt av Samuelo och Larsza. Inför de sista 4 kontrollerna innan målgång var nu spannet på förstaplatsen till 7e på tre minuter. Och det var ingen som kunde sätta något emot Albin som i ensamt majestät var först in på Natt-7ans andra etapp. Samuelo hämtade upp andraplatsen och Kongo blev bästa Hestrait som trea. Fredman blev fyra, Larsza femma, Ahlberger sexa och John B blev sjua.

På mellanbanan var det mycket Markbygdens OK och Hestra IF. Rickard B var först i mål och Coach Helge tog sig in på en fjäreplats. Emil sexa, Peo-Peo-Peo nia och Forsen tia.

För övrigt var det ett schysst arrangemang där man kunde beställa en Gröt & co, d.v.s. en gröt, en macka, en rulltårta och dryck. Man kunde även köra plusmeny om man önskade. Det fanns möjlighet till både badtunna, bastu och sjöbad som avnjöts av många trötta löpare.

Nu tar vi en kort paus innan långpass imorgon för att sedan fira en liten Jul Afton.

Nedan följer sammanställningen av totalställningen av Natt-7an där vi än så länge leder.

Sträcktider & Resultat

Herrar
UOK E1
Skene SOIS E2
Totalställning
Hestra IF
525
525
1050
Markbygdens OK
70
645
715
Bredareds IF
250
115
365
Ulricehamns OK
280
0
280
OK Tranan
55
0
55
OK Orinto
35
0
35

/ Danne

Taggar:

Skriv en kommentar