Inför Natt 7:an – Etapp 1

november 28th, 2012 av danne

Midvinternattens köld är hård,
Stjärnorna gnistra och glimma,
Alla sova i enslig gård,
Djupt under midnattstimma..

Visst är det kallt, visst är det mörkt, visst sover folk men imorgon är inte bara tomten vaken! Det är nämligen premiär för säsongens etapp 1 av Natt7an och Hestramys kommer i år att följa det lite extra.

Etapp 1: UOK
Etapp 2: Skene SOIS
Etapp 3: OK Orinto
Etapp 4: Bredareds IF
Etapp 5: Gällstadsbygdens SOK
Etapp 6: Hestra IF
Etapp 7: OK Räven

Hestra IF åker till Lassalyckan med 9 vassa kort och av dom ska 3 ut på den långa banan. Den som är mest spännande så att säga. På rak arm skulle det kunna bli gulblått på hela pallen, men med Connys senaste vecka med förkylningar och Ahlbergers löpskolningsdansande bjur de in det övriga startfältet till en nattkamp.

Vem tror ni får bära nattvästen? Svaret får vi imorgon!

// Danne

Taggar:

En kommentar till “Inför Natt 7:an – Etapp 1”

  1. Larzsa

    Bara hem och träna, det här håller inte!

Skriv en kommentar