Börjessons nära top 3 på finalloppet

november 3rd, 2012 av danne

I årets upplaga av finalloppet som slog rekord i deltagarantal (nära 4000) ställde flertalet Hestraiter upp på skatås i ett regnigt halloween-väder.

Tuffast var det nog i klassen M22 där bröderna Börjesson gjorde upp. Vassaste strået drog förra årets segrare och som nu tävlar för Hammarby John som även tog hem segern i år på en tid av 34,46 på en svårsprungen bana. Saltarn knep tredjeplatsen och Danne kom precis utanför pall på en fjärde plats.

Chrille H och Einar sprang samma bana och kom 6 & 5 i respektive klass. Även Anders B tog sig runt denna leriga dag.

Lill-Penta tog hem bronset i P16-klassen och Joel Ingemarsson sprang sitt första finallopp i klassen P10.

På den långa banan (19 km) höll Linnea uppe sin löpform och sprang in som 6a och även legendaren Generalen tog sig runt, trots allt.

Resultat och tider går att nämna i all oändligt men något jag inte får glömma i detta inlägg må vara Börjessons killer-streak i antalet fullföljda lopp. Givetvis är förkunskapen och förebilden Jonatan starkast med 39 (!) stycken i rad. Big brother Saltarn kommer efter med 16, John med 14 och Danne med 13. Det var säkerligen inte vårat sista på många år fram över..

/Danne

20121103-183856.jpg

Taggar: , ,

4 kommentarer till “Börjessons nära top 3 på finalloppet”

 1. Martin A

  Grymt! sjukt att det är så många som spring. Lite sjukare än vad jag är här hemma, lycka till alla imorgon på Hylte

 2. Bevakarn

  Nästa år Linnéa… då skall jag åter vara före. 1-1 står det nu. Grattis! Ps: Årets FL var nog det lerigaste och blötaste som jag sprungit. Bara upploppet över gräsytorna tog säkert minuten längre tid än i fjol. Grattis även John. Du var milkungen på Skatås idag. Imponerande!

 3. Linnéa B

  Ja, det är väl en utmaning som är ställd på obestämd framtid, och den antar jag gärna! Vad månde bliva i slutändan; tennissiffror, handbollssiffror eller rentav basketsiffror!

 4. Undrande

  Enligt rykten har en Börjesson filmat hela loppet. Är det något vi kommer att få ta del av här?

Skriv en kommentar