EOC2012 Public race etapp 1.

maj 17th, 2012 av rillstedt

Igår åkte hestragänget tillsammans med Markbygden och ett fåtal Bredaredare till Rättvik där vi skulle bo. Men till legendariska Skattungbyn för att kolla på EM och löpa publiktävlingar i drömterräng.
John B tog revanch för missad JVM-test klass och vann h20 ELIT, respekt. Mackan L och Filip 2:a respektive 6:a i h16 ett. Viktor drog till med årets bästa(?) lopp hittills och blev 3:a i h14 två, kanske dagens bästa kilometertid av hestraiterna med typ 5:53/km. Annars var det väldigt många glada miner och jag tror alla är hyfsat nöjda med något även om vädret kunde varit bättre.. Så första dagen kan sammanfattas ungefär såhär: Fin terräng, hala sluttningar, regn, sådär rolig EM bevakning (hördes ingen speaker till vår tältplats) grymt bra samarbete klubbarna emellan att få 4 tält att bli ett stort.

Nu blir det käk och kartgenomgång.

Gul%blå, salta på.

Saltarn

3 kommentarer till “EOC2012 Public race etapp 1.”

 1. Lena o Lennart

  Bra kämpat alla Hestraiter. Fina placeringar av John, Markus,Filip, Viktor osv alla HIF;are har gjort det bra. En hälsning till Erik vi såg en fin placering strax bakom Klas.
  Tråkigt att Elfsborg förlorade mot Malmö. En tuff match.
  Kul att se på TV de fina skogarna som ni springer i
  Kämpa på G&B
  Lennart o Lena

 2. Linnéa B

  Och grattis Saltarn – sjukt bra löpt bakom en hel drös av landslagsmeriterade snubbar!

 3. Lill Helge

  Får gratulera till 31a platsen Saltarn, bara åta minuter efter gubbar som jan/mats troeng! Starkt!!

Skriv en kommentar