Eoc2012 Day 2

maj 18th, 2012 av rillstedt

 

Dagen bjöd på medeldistans för oss som inte fick springa EM. En kuperad sådan, där många soldater fick bita i för att placera sig. Den som gjorde det bäst var Mackattack som vann H16-1! I samma klass slutade Pippo sjua. Victor var femma i H14-2. Linnéa följde upp sitt fina lopp från igår med att sluta nia i D35.
Saltarn var återigen hestrabäst i H21E med en 30:e plats.
Martin x2 har nu sprungit klart JVM-testerna och kan konstatera att det inte blir någon resa till Slovakien. Placeringsraden för Larsson blev 43-39-23 och för Ahlberger  25-50-41. Imorgon förflyttar vi oss till Falun!

På vägen hem blev det ett kulturellt besök vid Styggefallet för några där Kongo fick briljera med sina bergartskunskaper och John äntligen fick se en gåffelhorn.

Dagens fråga? Vad är gåffelhorn? Ett mycket fint pris kommer delas ut, nämligen lika många kalsonger som John hade med sig till Dalarna.

image

image

image

Tält, gäng vid styggfallet, saltarn hejar.

6 kommentarer till “Eoc2012 Day 2”

 1. saltarn

  Gåffelhorn? är inte de en slags våffla? Bra jobbat alla gulblåa idag :)

 2. Katarina

  Pris! Kan inte bli så många när jag såg vad som låg kvar här hemma. Bra sprunget alla, rolig att följa er på nätet. Lycka till resten av dagarna. Gåffelhorn? hmm får nog googla.

 3. Spielberg

  Kan de var nån rekvisita från Skattungbyn?

 4. Bevakarn

  Kongo briljera! Härligt! Allmänbildningen bör breddas!Förmodar att mogondagens kunskap kommer att handla om Falu rödfärg. Lycka till!

 5. Freddy

  Gott att se hur Kongo bär upp den underbara orienteringsskytte-buffen! Bra löpt och bra hängt!

 6. Historiken

  Kul att se ett blågult gäng med en världsmästare i spetsen ute på fogdeklippan!

  Hoppas ni höll er innanför staketet och inte gjorde som fogden och ramlade ner för stupet med häst och allt. För den som blev nyfiken på fogdens öde kan det meddelas att denne överlevde fallet, tragiskt nog tog han några år senare livet av sig. Måhända blev han begraven på den natursköna gravplatsen några hundra meter från det mäktiga fallet, det förtäljer dock inte sägnen.

Skriv en kommentar