Eoc 2012 public race etapp 3

maj 19th, 2012 av rillstedt

image

Gör man låga 30 min på milen hade man garanterat lyckats idag. Skämtåsido var de flesta banorna väldigt löpbetonade och tror inte många gjorde större misstag. Riktigt bra sprang som vanligt h16 grabbarna Markus och Filip som delade på andraplatsen, ett fyrtal sekunder efter. Viktor följer upp sina fina resultat och blev 6:a. Sunken kom upp med fräscha ben och blev även han 6:a, i h40. Bäst av seniorerna blev saltarn för tredje dagen i rad som 26:a, kilometertid 5:30 bäst av alla hestraiter idag. Juniorerna då, ”ahlberger” missade starten med 2 min och stämplade fel på sista kontrollen, annars hade han blivit 2:a. Martin L visade när inget gällde och blev 8:a.
Puh, mycket resultat.
På bilden ovanför ligger marra l utslagen, lika utslagen som guldmedaljören Jonas leandersson låg i mål efter sitt guldlopp på sprint em i Falun. Vilken tävling, vilken inramning, häftig sport orientering!

Skriv en kommentar