Skidorienterings-KM 2012

mars 12th, 2012 av danne

Trots gräs och gröna skogar kan vi åter igen titulera ännu en KM-mästare i skidorientering i Hestra IF, två stycken faktiskt om vi ska vara ärliga. På Borås Skidstadio kunde man ikväll välja mellan den långa banan eller den medellånga banan. Efter svett och slask kunde vi ta i mål Emil Karlsson som segrare av medelbanan och John Puma på den långa banan där runt tiotalet deltog.

//Danne – dagens kameraman

 

Klicka dig vidare för mer smaskiga videosnuttar från dagens lopp.

 

Taggar: ,

2 kommentarer till “Skidorienterings-KM 2012”

  1. snyggt

    Riktigt bra jobbat med filmen, kul att filmen är uppe så här snabbt!

  2. Emil

    Det var ju jag som vallade mina skidor, körde trots inte med mina supra peltonen utan mina Rossignol delta. Trots det vann jag!

Skriv en kommentar