Gantarås Tur

februari 19th, 2011 av rillstedt Rickard åker skidor i lössnö

Solig dag och minusgrader! Våren är nästan här och 6 tappra gav sig ut på äventyr i ett unikt område i Sverige (enligt guiden), som är en av få ställen idag som det är nästan 2.5 km orörd vildmark i. Alltså inga skogsvägar och annat bös på 2.5 km ren natur, skulle man någongång tappa bort sig i en skog så räcker det att gå max 500 m åt något håll så kommer man till någon skogsväg – annars är du i Gantaråsskogarna!

Deltagare: Bevakarn, Johnny Balooba, Rm-silvermedaljör skid-ol 2011, Forse, Thessan och undertecknad.
Tid: 4h 4 min.
Övrigt: Lodjursspår – check, kungsörn – check, bruten stav – check!

/Rillstedt

Taggar: ,

2 kommentarer till “Gantarås Tur”

  1. Martin Ahlberger

    Hejsan! Solig dag och minusgrader! Våren är nästan här och 6 tappra gav sig ut på äventyr i ett unikt område i Sverige (enligt guiden), som är en av få ställen idag som det är nästan 2.5 km orörd vildmark i. Alltså inga skogsvägar och annat bös på 2.5 km ren natur, skulle man någongång tappa bort sig i en skog så räcker det att gå max 500 m åt något håll så kommer man till någon skogsväg – annars är du i Gantaråsskogarna!

  2. Martin Ahlberger

    Fin bild!

    Tycker jag :)

Skriv en kommentar